Fa'alolotoina le toe fuata'iga ma fa'atamaoaigaina fa'atasi Zhejiang, ma fa'alauiloa 48 galuega fa'afoliga fa'afefiloi a pisinisi a le malo.

O se mataupu taua mo Zhejiang le faʻalolotoina o le toe fuataʻiga o aseta a le setete ma pisinisi a le setete e tuʻufaʻatasia ma le tele o tamaoaiga faʻatau, faʻamalosia le atinaʻeina o tamaoaiga faʻafefiloi ma faʻanatinati i le manuia lautele. I le aso 27, na faia ai i Hangzhou le fonotaga faalauiloaina o galuega toe fuataina o le umiaina o meatotino a le setete i le Itumalo o Zhejiang. E 48 le aofa'i o poloketi toe fuata'i o pule'aga na fa'alauiloa. A maeʻa le faʻatinoina o nei poloketi, e faʻamoemoe e faʻaalia le sili atu i le 15 piliona yuan o tupe faʻaagafesootai.

O Zhejiang o se paionia o le toe fuata'iga ma le tatalaina ma o se nofoaga malosi mo ituaiga uma o tupe faavae. E iai ona tulaga lelei ma eleele loloto mo le atina'eina o le tamaoaiga fa'afefiloi.

I le avea ai o se tasi o itumalo ma le amataga muamua o le toe fuataina o le pule i Saina, o aseta a le setete o Zhejiang ma pisinisi a le setete e masani ona pipii i le "lua le maluelue" i tausaga talu ai nei, ma le faamaoni na faatino le "August 8th strategy", ma faaauau pea. ia fa'agaoioia ma fa'atumauina le suiga fa'afefiloi o le umiaina" I le vaitaimi o le 13th Five Year Fuafuaga, e silia ma le 1000 pisinisi a le setete i le itumalo o Zhejiang na fa'atinoina le toe fuata'iga o le umiaina. I le taimi nei, o le vaega o suiga fefiloi o pisinisi i le Itumalo o Zhejiang ua sili atu i le 75%, ma o le aseta securitization fua faatatau ua sili atu i le 65%.

I le taimi nei, o loʻo ulufale atu Zhejiang i se tulaga fou o le atinaʻe maualuga ma le fausiaina o se vaega faʻaalia o le manuia masani, lea na aumaia ai avanoa fou mo le itumalo e faʻalolotoina ai le toe fuataʻiga o pisinisi a le setete.

Fai mai Feng Bosheng, Failautusi o le Komiti a le Party ma le faatonu o Zhejiang SASAC, i le fonotaga faalauiloaina e faapea o le atiina ae malosi o le tamaoaiga o le umiaina e le gata o le manaoga i totonu o le faataitaiina o le faiga faavae o le tamaoaiga o tagata ma uiga Saina, ae o se fua taua foi e faalauiloa ai. le su'esu'ega atoatoa o le toe fuata'iga o aseta a le malo fa'aitulagi ma atina'e a le malo i se tulaga maualuga ma fesoasoani i le fausiaina o se vaega fa'ata'ita'i o le manuia lautele.

Na ia faʻaalia le faʻamoemoe e ala i le faʻalauiloaina o le tele o kamupani sili ona lelei, o le a atili ai ona fausia alalaupapa mo ituaiga eseese o tupe faʻavae, faʻamalosia atili le tuʻufaʻatasia tutusa, felagolagomaʻi fuafuaga ma le tuʻufaʻatasia o punaoa, ona faʻatautaia lea o le tolu tausaga o gaioiga a Toefuataiga pisinisi a le setete i le Itumalo o Zhejiang e agai i luma i le loloto.

O le fonotaga fa'alauiloa o le toe fuata'iina o le pule fa'afefiloi o pisinisi a le setete i le Itumalo o Zhejiang. Fa'afanua saunia e Zhejiang SASAC

Fa'afanua na tu'uina atu e le SASAC o le Itumalo o Zhejiang i le fonotaga fa'alauiloa o le toe fuata'iina o le pule fa'afefiloi poloketi o pisinisi a le setete i le Itumalo o Zhejiang.

I totonu o le 48 faʻafefiloi galuega faʻavae faʻalauiloa i lenei taimi, o loʻo i ai 6 galuega faatino i Zhejiang atinaʻe tutotonu e pei o Sinochem Lantian, mea fau fale Nanfang ma Hongyan Electric Appliance, 17 galuega faatino i lalo o pisinisi a le itumalo e pei o Zhongda Group, Zhejiang fau vaega, Zhejiang Electromechanical vaega, Zhejiang International Trade Group ma Zhejiang Tourism Investment Group, faʻapea foʻi ma 17 poloketi mai Hangzhou, Ningbo, Jiaxing O poloketi 25 o pisinisi a le setete i Lishui ma isi taulaga e aofia ai tekinolosi faʻatekinolosi, fale gaosi oloa, faʻatoʻaga faʻaonaponei, auaunaga tau tupe, fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga, taulaga. atinae ma isi matā'upu. O lo'o iai uma suiga fa'ale-aganu'u fa'aleaganu'u ma fa'aleleia galuega fa'atino ma fa'ata'ita'iga atina'e atina'e.

I le fonotaga faalauiloaina, na sainia ai e le Zhejiang Energy Group City Gas Co., Ltd. i luga o le saite ni poloketi e tolu, e aofia ai le faʻaofiina o le au faʻatau pisinisi, le faʻafefiloi o le lisi o galuega a China South Korea Life Insurance Co., Ltd. ma le galuega faufale o Wenzhou Port Yijia Port Co., Ltd.

Mulimuli ane, e ono suiga fefiloi galuega faatino, e aofia ai Huaye Steel Structure Co., Ltd., Hangzhou goldfish meafaigaluega eletise vaega, Zhejiang Huafeng Pepa Group, Lishui ao ma Xiaoxu nuu, faia i luga o le nofoaga roadshows ma faalauiloa autu. Faatasi ai ma i latou, o le Lishui Yunhe Xiaoxu galuega faʻalapotopotoga na faʻalauiloaina e Yunhe County Urban Construction Investment Group o loʻo fuafua e teu faʻafaigaluega 3.5 piliona yuan. O loʻo fuafua e faʻafeiloaʻi le aufaipisinisi malolosi e galulue faʻatasi ma fausia faʻatasi se faʻalapotopotoga i le lumanaʻi.

O le fonotaga fa'alauiloa sa talimalo ai Zhejiang SASAC ma fa'atautaia e Zhejiang meatotino fa'afesuia'i ma Zhejiang setete umia aseta nofoaga autu su'esu'e. Na valaaulia foi e le fonotaga ia puleaoga talafeagai ma tagata tomai faapitoa mai le Hangzhou SASAC, Guoxin Guotong fund ma Saina faufautua atamai ma le Inisetiute Suesuega e tuuina atu lauga autu e faailoa atu ai manatu ma le poto masani o le toe fuataʻiga atoatoa o aseta a le malo faʻaitulagi ma pisinisi a le setete i Hangzhou, faʻafefea ia fa'alauiloa suiga fefiloi i le atina'e fou, ma pe fa'afefea ona fa'afeso'ota'i tupe fa'aagafesootai e fa'atino galuega fa'avae.

O loʻo faʻamalamalamaina i totonu o le 40 faʻafefiloi galuega faʻafouina na faʻalauiloaina i le fonotaga faʻalauiloa a Zhejiang SASAC i le faaiuga o le 2018, 36 poloketi na faʻatinoina faʻasolosolo, faʻatasi ai ma le faʻaofiina o tupe faʻaagafesootai o le 10.5 piliona yuan. Faatasi ai ma i latou, meatotino Zhongda Group faʻafeiloaʻi manuia tupe faʻaagafesootai o RMB 3.8 piliona e ala i le tuʻufaʻatasia i le 2019. Zhejiang Xinneng ausia IPO i le afa muamua o lenei tausaga. Anbang guard group, Zhejiang Transportation Planning and Design Institute ma isi atinaʻe ua maeʻa foʻi le toe fuataʻiina o sea ma talosaga mo le lisi. O isi atina'e toe fuata'i fefiloi ua fa'aleleia atili pulega ma una'ia le atina'e e ala i le toe fuata'iga, ma ausia taunu'uga lelei i le aotelega.

Fai mai Feng Bosheng o Zhejiang SASAC o le a faʻalauteleina le tuʻufaʻatasia lelei o tupe faavae ma se uiga sili atu ona matala, faʻaleleia le suiga o le faʻaogaina o le faʻaogaina o pisinisi faʻafefiloi, faʻaleleia le faiga o le vaavaaiga o pisinisi faʻafefiloi, fatuina se "kata auro" o le pule faʻafefiloi a Zhejiang. tamaoaiga, ma sili atu ona tautuaina Zhejiang tamaoaiga ma agafesootai atinae.


Taimi meli: Iul-28-2021