Ua si'itia le tau o le Sina i fefa'ataua'iga

I le aso 21 o Iuni, 2021, na faʻatupulaʻia ai le tuʻuina atu o oloa i maketi o nofoaga gaosiga o Shandong. Na talia lelei e le au faʻatau oloa, ma faʻateleina le gaioiga o fefaʻatauaiga. O le saoasaoa o le felauaiga o oloa e tele lava ina mautu ma vave, ma o le maketi na faigata, ma o le tau na siitia pe a ma le 1 Gross pe a faʻatusatusa i le taimi muamua (Mo lou faʻaogaina, faʻamolemole faʻalogo i le numera faʻamatalaga aloaia: jiangwang51)

Changyi oloa maketi tele e uiga i le 400 taavale, saoasaoa saoasaoa, tau e faigata; O oloa i luga o le maketi a Changyi kunfu e tusa ma le 210 taavale, ma o le aotelega o fefaʻatauaiga o loʻo sili atu le malosi, ma o le tagata faʻatau e ave lelei oloa; Xiashan maketi oloa 80 taavale, masani.

O le maketi o Anqiu black port e tusa ma le 8 taavale i le taeao, ma o loʻo lauiloa pea le maketi. E mafai e tagata faʻatau ona fesili mo oloa e tusa ai ma manaʻoga. E maualuga le tau o tagata faʻatau, ma e fai si faʻamalosi. O le saoasaoa o le la'uina o oloa e lautele ma e le suia le tau. O le tau faʻamatalaga o fefaʻatauaiga i le maketi o le 2.40-2.60 yuan / Jin.

Laizhou Dagang maketi oloa 120 taavale, i aso nei o le maketi sapalai o le vaitafe autu, tulaga lelei, tagata faatau e mafai ona faia le fuafuaga, tau mautu. O oloa i luga o le maketi o Laizhou jndahong e tusa ma le 80 taavale. I aso nei, o oloa ua faʻateleina teisi. E piki e le aufaioloa le puna saʻo mo le faʻatau e tusa ai ma le manaʻoga. O oloa e vave ma o le tau e laʻititi pe a ma le 1 gross. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o le fufuluina o le ginger i Laizhou e tusa ma le 3.60-3.70 yuan / Jin.

O le tau o le Laiwu production zone e leʻi suia tele, o le manaʻoga mo oloa mai le maketi lata ane e faʻatapulaʻaina, o le faʻatauga o le tausiga e manaʻomia tele, ma o le maketi o loʻo faʻamautu. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o le fufuluina o le ginger o le tulaga lautele o le 3.00-3.10 yuan / Jin; Ole tau fa'asino ole fefa'ataua'iga tuaoi e tusa ma le 2.50 yuan / Jin. E leai se suiga tele i le tau i le Pingdu production area. O le mana'oga a le tagata fa'atau i fa'atauga fa'apitonu'u e fa'atumauina masani, o le puna talafeagai e filifilia pe a mana'omia, ma o le saoasaoa o le felauaiga o oloa e tumau pea. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o le fufuluina o le ginger maualuga i le lotoifale o le 3.50-3.60 yuan / Jin, ma le tau faʻamatalaga o le ginger maualuga maualuga o le 2.60-2.80 yuan / Jin.

O le gaosiga o Qingzhou ua faʻateleina le saoasaoa o le tuʻuina atu o oloa, ma o tagata faʻatau o loʻo faʻatau mai i le maketi i le lotoifale o loʻo galulue pea i le aveina o oloa. A'afia i le pisi o fa'ato'aga, o le sapalai o oloa e avanoa mo fefa'ataua'iga e masani lava, ma o le tau e maualuga teisi. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o le fufuluina o le ginger i le lotoifale e 3.30-3.40 yuan / Jin; O le tau faʻamatalaga o le maualuga o le ginger e 2.80-2.90 yuan / Jin. O le fefaʻatauaiga o le ginger ma le mumu mumu e faʻatinoina ma le faʻateleina o le tuʻuina atu o oloa. E vaivai le tau o le fefaʻatauaiga. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o fefaʻatauaʻiga bud ginger mūmū e tusa ma le 3.00 yuan / Jin. Ole vaega ole gaosiga ole Yishui e masani ona fefa'ataua'i, ma o tagata fa'atau i maketi lata ane e masani lava ona fa'aosofia e piki le puna sa'o o oloa pe a mana'omia. O le tulaga lautele o fefaʻatauaiga e leʻi suia tele. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o ginger maualuga maualuga i le lotoifale e tusa ma le 3.00 yuan / Jin. O le faʻatauga ma le maketiina o le siosiomaga i le vaega o gaosiga o Juxian o loʻo mama tele, o le tagata faʻatau e le o malosi tele, o le fefaʻatauaʻiga lautele e leʻi vaʻaia le voluma manino, ma e le o manino le fesuiaiga o tau. I le taimi nei, o le tau faʻamatalaga o ginger maualuga maualuga i le lotoifale e tusa ma le 4.50 yuan / Jin.


Taimi meli: Iuni-23-2021