I tausaga talu ai nei, o le fua o le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu i fafo a Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia vave, ma avea ma nofoaga fou i le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i fafo.

I tausaga talu ai nei, o le fua o le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu i fafo a Saina o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia vave, ma avea ma nofoaga fou i le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i fafo.

O tagata fa'atau i totonu o le atunu'u e fa'atau mai oloa mai fafo e ala i feso'ota'iga e-commerce platform, lea e fa'atatau i amioga fa'aulufale mai fa'atau oloa fa'atau oloa i totonu o tuaoi. E tusa ai ma fuainumera, i le 2020, o Saina i luga o tuaoi e-pisinisi faʻatau oloa faʻatau oloa ua sili atu i le 100 piliona yuan. Talu ai nei, o faʻamaumauga o loʻo faʻaalia ai i le kuata muamua o lenei tausaga, o le faʻaulufaleina mai ma le faʻatau atu i fafo o Saina i fafo atu o tuaoi na oʻo atu i le 419.5 piliona yuan, i luga ole 46.5% i lea tausaga ma lea tausaga. Faatasi ai ma i latou, o oloa auina atu i fafo na ausia le 280.8 piliona yuan, o se siitaga o le 69.3%; O oloa faaulufale mai na ausia le 138.7 piliona yuan, o se siitaga e 15.1%. I le taimi nei, e sili atu nai lo le 600000 fefaʻatauaʻiga fesoʻotaʻiga e-pisinisi i totonu o Saina. E o'o mai i le taimi nei, e sili atu i le 42000 pisinisi fa'akomepiuta e feso'ota'i atu i tuaoi ua fa'aopoopoina i Saina i lenei tausaga.

Fai mai le au popoto, i tausaga talu ai nei, o loʻo tumau pea le faʻatupulaia o le numera lua-numera e fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi, lea na faia ai se sao taua i le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i fafo a Saina. Aemaise lava i le 2020, o fefaʻatauaʻiga i fafo a Saina o le a iloa ai se suiga faʻatusa V i lalo o luʻitau ogaoga, lea e iai se mea e faʻatatau i le atinaʻeina o fefaʻatauaiga i luga o tuaoi. Kolosi tuaoi e-pisinisi, faatasi ai ma ona tulaga lelei tulaga ese o le solia o taimi ma avanoa faatapulaaina, tau maualalo ma maualuga le lelei, ua avea ma se filifiliga taua mo pisinisi e faatino fefaatauaiga faava o malo ma se pacesetter mo fefaatauaiga i fafo fou ma atinae, faia se sao lelei. mo pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo i le feagai ai ma le a'afiaga o le fa'ama'i.

O le atina'eina o faiga fou e le mafai ona faia e aunoa ma le lagolago malosi o faiga fa'avae talafeagai. Talu mai le 2016, ua suʻesuʻeina e Saina le faʻatulagaina o faiga faʻavae o le "vaavaaia le tumau e tusa ai ma mea totino" mo oloa faʻatau oloa faʻatau oloa mai fafo. Talu mai lena taimi, o le vaitaimi o suiga ua faʻaopoopo faalua i le faaiuga o le 2017 ma le 2018. I le masina o Novema 2018, na faʻasalalau ai faiga faʻavae talafeagai, lea na faʻaalia manino ai o poloketi pailate na faia i totonu o taulaga e 37, e aofia ai Beijing, e vaavaaia le faʻaulufale mai. 'oloa o fefa'ataua'iga e-pisinisi fa'asalalau e tusa ai ma le fa'aogaina e le tagata lava ia, ae le o le fa'atinoina o mana'oga o le fa'atagaina muamua o laisene fa'aulufale mai, resitalaina po'o le fa'auluina, ma fa'amautinoa ai le fa'aauauina ma le mautu o le va'aiga fa'atonutonu pe a mae'a le vaitaimi o suiga. I le 2020, o le a faʻalauteleina le pailate i le 86 aai ma le motu atoa o Hainan.

O le una'ia e le pailate, na televave ai le fa'atupulaia o oloa fa'atau oloa mai fafo i Saina. Talu mai le faʻataʻitaʻiga o le faʻaulufaleina mai o oloa faʻatau oloa i luga o tuaoi na faʻatautaia ia Novema 2018, o matagaluega eseese ma malo faʻapitonuʻu na suʻesuʻeina ma faʻaauau pea le faʻaleleia o faiga faʻavae e faʻataʻatia i le atinaʻe ma atinaʻe i faʻasalalauga. I le taimi lava e tasi, o loʻo faasolosolo malie le faʻaleleia o le puipuiga ma le faʻatonutonuina ma le vaavaaiga, ma o le vaavaaiga e malosi ma aoga i le taimi ma le maeʻa o le mea na tupu, o loʻo i ai tulaga mo le toe faia ma le faʻalauiloaina i se lautele lautele.

Fai mai tagata popoto i le lumanaʻi, pe afai o taulaga o loʻo i ai itulagi talafeagai e fetaui ma manaʻoga o le vaavaaiga a le aganuʻu, e mafai ona latou faia faʻatauga i luga ole laiga pisinisi faʻaulufale mai, lea e faafaigofieina ai pisinisi e fetuutuunai fetuunai le faatulagaga o pisinisi e tusa ai ma manaoga tau atinae, fa'afaigofieina le au fa'atau e fa'atau oloa i tua'oi ma le faigofie, ma e fa'amalieina le tu'uina atu o le ta'aloga i le sao taua a le maketi i le vaevaega o punaoa. I le taimi lava e tasi, e tatau ona faia ni taumafaiga e faʻamalosia le vaavaaiga i le taimi ma pe a maeʻa le mea na tupu.


Taimi meli: Iuni-30-2021