Ua fa'alauiloa e Meleisia le fa'ato'aga fa'ato'aga muamua a Cat Mountain King

Talu ai nei, na fa'ailoa ai e le kamupani fa'ato'aga fa'ato'aga fa'ato'aga a Malaysia ma fa'ato'aga fa'ato'aga Fa'ava-o-malo, o lana lala atoa, United tropical fruit (UTF), na fa'alauiloa aloa'ia ai le ulua'i fa'ato'aga fa'ato'aga a Cat Mountain King i Malaysia.
O le fa'ato'aga o lo'o i totonu o le setete o Pahang, Meleisia, e aofia ai le 100 eka (tusa ma le 40.5 hectares) ma le taimi lisi e 60 tausaga. O le vasega pepe o lo'o i luga o le lotoa o le UiTM Pahang state i le galulue fa'atasi ma Malaysia's Mara University of Technology (UiTM) e le UTF. Ua lipotia mai e faaopoopo atu i le totoina o le UTF, o laau toto ua totoina i le vasega pepe o le a faatagaina foi i le aufaifaatoaga maoshanwang lona tolu i Meleisia, ae o le faatumauina o le atoatoa atoatoa i le maketi o oloa auina atu i fafo, ina ia avea faatoaga faavaomalo na o le pau lea o le puna o le. 100% organic maoshanwang durian o fa'atau pisinisi i Asia.
Gareth Cookson, faatonu o galuega i faatoaga faava o malo, fai mai, “E na o matou le kamupani i le maketi ua teu faafaigaluega taimi ma tupe i le R&D ma totoina moni organic durian. O isi kamupani e ono fai mai latou te faʻaaogaina metotia faʻatoʻaga faʻale-aganuʻu, ae matou te faʻamautinoa le faʻaogaina o meaola mai le amataga o le faʻatoʻaga, o lea na amata ai le filifili o le durian aʻo leʻi totoina fatu.


Taimi meli: Tes-07-2021