Tala fou a le Kamupani - Faʻamaonia e malo i Korea i Saute le fefaʻatauaiga o aniani ma le NCG

I le aso 21 o Ianuari, na o mai ai se tasi vaega o tagata fa'atau oloa fa'aulufale mai a Korea i Saute i le NCG mo le fa'amauina o pisinisi i luga ole laiga ma fa'atalanoa loloto i le lelei o oloa, tulaga fa'atau atu, oka ma le tilivaina. O le aufaioloa a Korea i Saute na ui atu i le NCG lava latou e-fefa'ataua'iga tulaga e su'esu'e ai fa'amatalaga e fa'atatau i mea tau fa'ato'aga, ma fa'afeso'ota'i le NCG mo ni nai taimi e feutana'i ai le tasi ma le isi e uiga i fefa'ataua'iga, o itu uma e lua o lo'o i ai le uiga faauo, fa'atatau i le felagolagoma'i. manuia, felagolagomai, i le faaiuga, o le tasi-taimi 14 container order, faʻamaeʻaina atoa le 300 tone o faʻatau atu o oloa faʻatoʻaga.

I totonu o le faʻasalalauga, matou te faʻamatalaina auʻiliʻili tulaga lelei o oloa faʻatoʻaga maualuga a Anqiu, logistics ma le tuʻuina atu ma isi mataupu faʻatatau, e tusa ai ma le tuʻuina atu o manaʻoga o tagata. E ala i le faʻaaliga faʻaaliga, matou te faʻatautaia atili fesoʻotaʻiga loloto i luga o le faʻaogaina i fafo o le tulaga, faʻamaufaʻailoga, totogi o oloa ma isi mataupu, faʻaalia atoatoa le lelei o le tautua lelei ma le faʻatonuina o le NCG cross-border e-commerce platform.

Na ta'uta'ua e malo mai Korea le fa'agaioiga o le NCG cross-border e-commerce platform. I le taimi lava e tasi, sa latou faʻaalia le faʻamoemoe e tumau le vaʻavaʻa umi ma le NCG ma faʻavaeina se faʻavae mo le faʻalauteleina o le galulue faʻatasi ma fefaʻatauaʻiga i le lumanaʻi. O lenei felagolagoma'i ua fa'aalia atoatoa ai le lelei o le NCG cross-border e-commerce platform. E ala i le Initaneti, Big Data ma isi tekinolosi faʻamatalaga faʻaonaponei, o le auina atu i fafo o oloa faʻatoʻaga o le a faʻamalosia malosi ina ia ausia le faʻaleleia atili. O le a faʻaauau pea ona faʻaopoopoina le malosi fou i fefaʻatauaiga faʻavaomalo o oloa faʻatoʻaga.


Taimi meli: Feb-01-2021