21.35 tone moli deqinggong na auina atu i Kanata mo le taimi muamua

I le aso 5 o Tesema, 21.35 tone o Deqing Gonggan na lafoina i Amerika i Matu. O le taimi muamua lea ua auina atu ai moli Deqing Gong i Kanata, ma o le taimi e taunuu ai e tatau ona lata i le Tausaga Fou i le 2022.
O lenei vaega o moli saafiafiga o loʻo auina atu i fafo e Guangdong Zhongli Agricultural Group Co., Ltd. o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe e le kamupani le manaʻoga e auina atu i fafo o isi itulagi, ma amanaʻia le tulaga o le atunuʻu ma le maualuga o manaʻoga maketi. O loʻo faʻamoemoeina o le faʻatau atu o moli Deqing Tribute i totonu ma fafo e oʻo atu i le 1000 tone i le tausaga atoa.
Na maua e Deqing Gonggan lona igoa o se saafiafiga i le Emperor Gaozong o le Song Dynasty. O le Itumalo o Deqing e pito i lalo i le Zhaoqing City, Guangdong Province. O loʻo i luga o le Faletupe i Matu o le ogatotonu o le Vaitafe o Xijiang i le itu i sisifo o le ogatotonu o le Itumalo o Guangdong. Ua silia ma le 1300 tausaga o totōina moli saafiafiga. O le vaega tele lea e totō ai moli saafiafi. O le moli saafiafiga o lo'o gaosia i totonu o le atunu'u e lanu auro, manifinifi ma lamolemole le pa'u, aano matala ma mu'amu'amu, e fa'afou e aunoa ma se toega, suamalie ma suamalie.
I le taimi nei, o Deqing Gonggan o loʻo i ai se nofoaga e totō ai le 121000 Mu ma le lima o Gonggan faʻauluina faʻaulufaleina faavae, lea na faʻatau atu ma le manuia i le maketi Dutch. O loʻo faʻatatauina o le aofaʻi o le gaosiga o le Deqing Gong citrus o le a oʻo atu i le 263000 tone i lenei tausaga, e aofia ai le 50000 tone o fualaau aina lelei. O lenei tausaga, Deqing Gonggan sa fa'avasega tutusa i le aso 15 o Novema, ma o le vaitau o le lisi e fa'amoemoe e tumau se'ia o'o i le ogatotonu o Ianuari i le tausaga fou.


Taimi meli: Tes-13-2021