Faasilasilaina 2nd SHAFFE Online Congress Speakers

O lenei anotusi ua suia mai lona uluai lomiga. Ua mae'a fa'ata'ita'ia mo anotusi ma sitaili, fa'apea fo'i ma le mulimulita'i i ta'iala fa'atonu a le Produce Report ma mo le fa'atulagaina o upegatafa'ilagi talafeagai.

O le Asosi a le Itulagi i Saute a le aufaipisinisi e auina atu i fafo (SHAFFE) o le a talimalo i le lona lua Itulagi i Saute Fefa'ataua'iga Fua'au Fua'ai Konekeresi i le aso 30 o Mati, 2022, e ala i se faiga i luga o le initaneti i lalo o le autu taiala o le "le mea moni fou o oloa auina atu i fafo i Saute." O le polokalame o le a suʻesuʻeina le siʻitia o tau o loʻo aʻafia ai le au faʻatau atu fualaau aina fou ma le au faifaatoʻaga i le itulagi, avanoa ma luitau i maketi tetele e pei o Initia ma Saina, ma le tulaga o loʻo i ai nei o taʻaloga o manaʻoga tumau i Europa ma le Iunaite Setete ma o le a fesoasoani i fa'amatala le va'aiga o le vaitau o le Itulagi i Saute mo le 2022/23.

Faatasi ai ma le au faipule mai le itulagi, e aofia ai sui mai Aferika i Saute, Pasila, Atenitina ma Iurukuei, o se vaega o le polokalame o le a talanoaina ai le siitaga o tau i le taimi nei i luga o le sapalai sapalai. E tusa ai ma Anton Kruger, Pule Sili o le Fono a le au faatau atu oloa fou (Aferika i Saute) ma faʻamaonia le laulaufono i le fono, "Tripling container rate, faʻateleina tau mo auaunaga ma mea e faʻaaogaina ma le faʻalavelave faʻafuaseʻi o faʻasalaga tau tamaoaiga na faia i luga o Rusia e luʻitauina ai le gafatia o le tamaoaiga o le Itulagi i Saute."

E le gata i lea, o le a toe iloilo foi e le au faʻatau oloa autu mai Ausetalia, Chile, Niu Sila ma Peru i le taimi o le initaneti le tulaga o maketi i le lalolagi. O failauga na faʻamaonia e oʻo mai i le taimi nei e aofia ai Ben McLeod, faʻatau ma maketi maketi i Mr Apple (Niu Sila), ma Jason Bosch, pule sili o Afuaga Direct Asia (Afelika i Saute), o le a faʻasoa se faʻamatalaga lautele o atinaʻe o loʻo iai nei i Asia. O le polokalame o le a aofia ai foʻi tagata tomai faʻapitoa tau fefaʻatauaʻiga e pei o Sumit Saran, faatonu o SS Associates ma se tagata poto faapitoa i le faaulufaleina mai o fualaau aina Initia ma maketi faatau atu, ma Kurt Huang, sui failautusi aoao o le Lala Fua o le Saina Chamber of Commerce mo le faaulufaleina mai ma le auina atu i fafo o meataumafa, fua o le atunuu ma manu laiti , o ai o le a toe iloiloina uiga o le maketi o oloa faaulufale mai Saina.

E le gata i lea, o le a avea foi le konekeresi o se tulaga taua e toe iloilo ai manaoga tumau o loʻo iai nei e aʻafia ai le vaega. E tusa ai ma le saunoaga a Marta Bentancur, le sui peresitene o le SHAFFE o loʻo iai nei ma le sui o Upefruy (Uruguay), “O le Konekeresi o se avanoa sili lea e toe iloilo ai avanoa ma lu’itau o le gafataulimaina o le gaosiga o fua o le Itulagi i Saute i le taimi nei ma mo tupulaga o le lumanai.”

Mulimuli ane, e tusa ai ma Charif Christian Carvajal, peresitene o SHAFFE ma sui o le Asosi a le aufaipisinisi a Chile (ASOEX, Chile), “O le fono o lenei tausaga o se avanoa e le misia e toe iloilo ai mai se vaaiga i le Itulagi i Saute ia mataupu o loʻo faʻatulagaina le mea moni fou mo oloa auina atu i fafo a le itulagi, e aofia ai luitau o le sapalai o le lalolagi atoa ma le faʻatupulaia o tau o oloa. gaosiga, le auala i luma e tusa ai ma le faʻaauau, avanoa i maketi tetele e pei o Saina ma Initia, ma se vaʻaiga lautele mo le 2022/2023.


Taimi meli: Mati-14-2022