Na faalauiloa e Airwallex le auaunaga e maua ai kata i luga ole laiga i Hong Kong, Saina

I tausaga talu ai nei, faʻatasi ai ma le televave o le faʻatupulaia o pisinisi e-pisinisi, o se tasi o nofoaga faʻavaomalo tau tupe ma fefaʻatauaʻiga i Asia, o loʻo faʻateleina foʻi pisinisi totogi a Hong Kong. E-commerce faʻatauga i Hong Kong e faʻamoemoe e faʻatupulaia i le 11.1% i le 2021 ma o le a faʻaauau pea ona faʻatupulaia malosi i nai tausaga o lumanaʻi. I le taimi lava e tasi, o le tele o manaʻoga o pisinisi mo le saogalemu, sili atu ona lelei ma sili atu faʻapitoa auala totogi faʻapitoa o le a faʻaosofia atili ai le faʻatupulaia tele o le maketi tau tupe. E le gata i lea, o le atinaʻeina o Guangdong, Hong Kong ma Macao o le a maua ai foʻi avanoa e le faʻatapulaʻaina mo le faʻatupulaia o le totogiina o tuaoi.

I le avea ai ma sui autu o visa ma MasterCard, o le auaunaga o le mauaina o pepa i luga ole laiga a le airwallex e lagolagoina le aufaioloa Hong Kong e maua visa ma MasterCard i luga o le initaneti totogi mai tagata faatau i le lalolagi atoa, ina ia mafai ai ona faʻamalieina le tupe faavae. Visa ma MasterCard feso'ota'iga totogi i le lalolagi atoa e lagolagoina le sili atu i le 120 tupe fa'atau, ma lagolagoina le tele o tupe e fa'amautu i le airwallex account e aunoa ma se tau fa'aopoopo. E le gata i lea, e manaʻomia e le au faʻatau oloa a Hong Kong le totogiina o se tau maualalo ma manino e faʻafesuiaʻi tupe faʻamautu i luga o le faʻavae o le vaeluagalemu o maketi tau maketi ma faʻamautu le fesuiaiga o tupe mai fafo i le maketi i le lotoifale, ina ia ausia le faʻamoemoe o le toe faafoi vave o tupe. i tau maualalo. O lenei 'au'aunaga e maua ai se fofo sili atu ona faigofie, lelei, taugofie ma manino mo le aoina i luga ole laiga i luga ole laiga ole fa'atau oloa a le airwallex.

ata

I le maeʻa ai o le faʻalauiloaina o le auaunaga faʻatau pepa i luga ole laiga i Peretania ma Europa maketi ia Setema 2020, na faʻafeiloaʻi ai e le airwallex le auaunaga i le maketi a Hong Kong i Saina, ma faia ai se isi laʻasaga agai i le faʻavaeina o lana faʻavae faʻapitoa i le lalolagi atoa e faʻavae i luga o tekinolosi ao, lea. o se isi fa'ailoga mata'ina o le va'aiga a le airwallex o le "fausiaina o se 'au'aunaga ao tau tupe i le lalolagi atoa ma mafai ai e atina'e ona fa'agaioi lelei i le lalolagi atoa". I le taimi nei, e mafai e le airwallex ona tuʻuina atu auaunaga faʻapitoa mo tagata faʻatau Hong Kong, lagolago tagata faʻatau pisinisi laiti ma feololo e talia le totogiina i luga ole laiga mai tagata faʻatau i le lalolagi, aoina mai tau maualalo e ala i teuga tupe, fefaʻatauaʻiga faigofie ma isi auaunaga, ma tuʻuina atu. 'au'aunaga fa'aopoopo e pei o le tu'uina atu o kata ma le fa'afoeina o tupe fa'aalu. I le taimi lava e tasi, e mafai foi ona faʻapipiʻiina fofo API mo atinaʻe tetele ma faʻalapotopotoga.

Wu Kai, Pule Sili o le airwallex Greater China region, fai mai: "I le tulaga o le atinaʻeina malosi o tekinolosi eseese ma oloa fou, o le faagasologa numera o vaega uma o galuega tau pisinisi o loʻo suia i aso taʻitasi, ma manaʻoga o pisinisi mo le maualuga. -o le lelei ma le taugofie o fofo o loʻo faʻatupulaia foi. O la matou auaunaga o le mauaina o kata i luga ole laiga i le lalolagi atoa e sa'o i le taimi sa'o. E lagolagoina malosi le aufaioloa Hong Kong e talia visa ma MasterCard totogi i luga o le initaneti mai tagata faatau i le lalolagi atoa, fiafia i fua faatatau sili ona lelei ma fesuiaiga o tau, ma tuʻufaʻatasia le aoina i luga ole laiga, fefaʻatauaʻiga ma le totogiina o auaunaga i se tulaga e tasi. O le i'uga, e maua ai e le airwallex se fofo maualuga ma le tamaoaiga mo ituaiga uma o atina'e, ae maise kamupani fa'atekonolosi ma fa'asalalauga e-pisinisi i luga o tuaoi. ”

Fa'avae i le 2015, e 12 ofisa ma sili atu i le 650 tagata faigaluega i le lalolagi atoa. Ia Mati o le tausaga nei, na faʻailoa mai ai e le airwallex o lona faʻaputuina faʻatupeina fua na sili atu i le US $ 500 miliona, ma le faʻatusatusaga o le US $ 2.6 piliona.


Taimi meli: Me-22-2021