Faamalo ia Li Tie! Na pasia e le lakapi a Saina le tolu tala fiafia sosoo, ma o le fa'alavelave tele i le agava'a mo le ipu o le lalolagi na aveesea.

I le aso 22 o Setema, taimi o Beijing, o tala fou na sau mai le lakapi a Saina. E tusa ai ma le tala a Ma Dexing, o se tusitala sinia o le aufaasālalau faʻasalalau faʻalotoifale Titan Sports Weekly, Chi Zhongguo, Zhang Linpeng ma Yin Hongbo e leʻi afaina tele. E mafai ona latou ta'alo i ta'aloga e 12 pito i luga. I le tulaga o le leai o se tauvaga i le ogatotonu ma tua o le 'au, o Chi Zhongguo, Zhang Linpeng ma Yin Hongbo o le a toe foi mai mai le manua, E manino lava le aoga i le aafiaga o Li Tie i le ipu o le lalolagi.
Na tusia e Ma Dexing: “O le taeao ananafi, na vaevaeina ai aoaoga a le au lakapi a le atunuu i le faletalimalo i le tolu. Ona o le laititi o avanoa, e mafai ona naʻo aʻoaʻoga vaega. E tusa ma le to’a 10 tama ta’a’alo i vaega ta’itasi sa fa’atinoina a latou toleniga fa’aletino i totonu o le faleta’alo i lalo o le ta’ita’iga a le faiaoga o le fa’amalosi tino. E 30 tagata taaalo na auai i aoaoga masani i lena po, lea na gasegase ai Chi Zhongguo,
Na tu'ua mo se taimi le tumau i le faletalimalo e le 'au faia'oga mo se fa'atonuga, ae e le'i tele le fa'afitauli. Afai e leai se faʻalavelave, e mafai e Chi Zhongguo ona toe foʻi i le 'au pe a maeʻa aʻoaʻoga ile 21st. O Zhang Linpeng na fa'aauau pea ona tamo'e ta'amilosaga na'o ia i luga o le malae fa'atasi ma le foma'i o le 'au ma amata lemu ona fa'atino a'oa'oga polo. O le manu'a maualalo o le tua o le midfielder Yin Hongbo na lelei ma e mafai ona toe malosi i se taimi vave pe a maeʻa fetuunaiga"
E mafai ona vaaia i le lipoti a Ma Dexing e tolu tala lelei ua salalau atu i le lakapi a Saina. O Chi Zhongguo, Zhang Linpeng ma Yin Hongbo e leʻi afaina tele, ma o le a vave ona toe malosi. E ui lava e leʻi faʻaalia e le tusitala nisi faʻamatalaga, o Chi Zhongguo, Zhang Linpeng ma Yin Hongbo e leai ni manuaga tetele, e tatau ona avea ma tala lelei mo Li Tie.
Aua ua iloa e i latou e masani ona gauai atu i le lakapi a Saina, ina ua faiaina i taamilosaga muamua e lua, o le sauniuniga a le au lakapi a le atunuu na feagai ma ni faafitauli tetele. Chi Zhongguo, Zhang Linpeng ma Yin Hongbo na manuʻa ma misia le aʻoga atoa a le au, lea na popole ai le au fiafia. Ona e le toatele ni tagata e avanoa i le ogatotonu ma le pito i tua o le au soka a le atunuu, e sili atu foi ona gauai atu Li Tie i manuaga o le au.
I le amataga, e tusa ai ma tala talu ai, na manatu le lalolagi i fafo e le mafai ona latou maua i le isi 12 taaloga pito i luga, ae o lea ua faailoa manino mai e Ma Dexing o manuaga o le au taaalo faavaomalo e toatolu e le o se faafitauli tele ma o le a toe malosi. . E le gata o le mea lea ua naunau Li Tie e va’ai i ai, ae o lona uiga ua aveese le fa’alavelave tele e a’afia ai le agava’a o le ipu o le lalolagi.


Taimi meli: Sep-22-2021