Na fa'alauiloa e Ehime ituaiga tuai tuai. O le taimi o le lisi na tumau seia oʻo ia Mati, ma le tasi na faʻatau atu mo le 40 yuan!

I le aso 31 o Tesema, Tianfu Agricultural Innovation Park, Pujiang County, Chengdu na faia se fonotaga a le aufaasālalau a le "Ye Cai loves late moli" i le faatoaga a le aiga o Ye Cai, ma o se augatupulaga fou o matua tuai tele "Ehime" - "alofa moli moli" na aliali mai. . I le taimi nei, o le "love late moli" o loʻo totoina i le nuu o wuhui, auala o Shou'an, Pujiang County, ma se eria e sili atu i le 500 mu. O le gaosiga o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le 20000 i lenei tausaga, e tusa ma le 2000 pusa.
“Love late moli” o le la'au fa'atosina e malosi lona tino na filifilia e le fa'ato'aga a le aiga o yecai i le amataga o le fa'ato'aga. E ala i le faʻatonutonuina o le tuʻuina atu o meaʻai maualuga-malosi, aganuʻu meaola eleele, puipuiga lanu meamata ma le faʻaeteete faʻaleleia, o le a faʻaauau pea ona tausia le laau e ala i le suʻega o le malulu ogaoga. Mulimuli ane, o le taamilosaga o le tuputupu aʻe o fua "Ehime", lea na matua matua ia Novema, e mafai ona faʻalautele tele seia oʻo ia Ianuari ia Mati o le tausaga a sau i se taimi lata mai. I le taimi nei, o le tau o moli aiwan e 8 na pikiina ia Ianuari o le 168 yuan / pusa, ma le tau na filifilia ia Fepuari o le 288 yuan / pusa. "Love late moli", lea e lisiina mulimuli ane, e mafai ona faʻatau atu mo le 40 yuan i le fasi pepa.
"Alofa moli moli" ua vaevaeina i ni faʻataʻitaʻiga se tolu: 101, 102 ma le 103. Yecai 101 na pikiina ia Ianuari, ma o mea o loʻo i totonu o soluble solids na sili atu i le 14%; Yecai 102 na pikiina ia Fepuari, ma o mea o loʻo i totonu o soluble solids na sili atu i le 16%; Yecai 103 na pikiina ia Mati, ma o mea o loʻo i totonu o soluble solids na sili atu i le 17%. “Love late moli” e fa'aleleia atili ai le soluble solids ma le tofo o le fua. O le manogi o fualaʻau e faʻafouina, suamalie ma faʻafouina, paʻu manifinifi, aano mafiafia, fou ma suamalie. E mafai fo'i ona e fa'aogaina fuala'au 'aina fou e fai ma jeli ma susu i se vaomago.
I le taimi nei, o le masani "Ehime Nu. 38" i le maketi e patino i moli eseese vave ma feololo matutua. Ehime gaosia i le lotoifale i Sichuan e masani ona lisiina i le ogatotonu o Oketopa ma faʻatau atu i le faaiuga o Novema. O le fa'ato'aga a le aiga o Ye Cai o le a tuai "Ehime", ma o le a fa'aleleia atili le lelei. I le isi laasaga, "alofa moli moli" o le a totoina i le au faifaatoaga fualaau aina i Pujiang. I le taimi nei, e silia ma le 16000 Mu ua sainia. Fa'alagolago i tekinolosi totōina o le citrus matua, o le a fa'aaogaina e le malo fa'alotoifale auaunaga fa'aagafesootai fa'ato'aga "fa'atonu a le nu'u atoa" ina ia mautinoa le lotogatasi o le lelei.
I tausaga talu ai nei, o le citrus hybrid “Ehime 38″, e tupuga mai i Iapani, sa i ai i luga o le malamalama mo sina taimi ma lona maʻaleʻale ma le suamalie pei o le tofo. I nai tausaga talu ai, ina ua maualuga le tau o le Ehime Numera 38 citrus, o le tau o le sili atu ma le sefulu yuan i le kilokalama sa sailia pea e tagata faʻatau. Ae ui i lea, i le lua tausaga talu ai, faatasi ai ma le siʻitia o le faʻatoʻaga ma le faʻatulagaina o taimi lisi, o le tau o Ehime ua matua pa'ū. Aemaise lava ia Novema i lenei tausaga, ina ua matua lisiina le togalaau, o le tau aupito maualalo e naʻo le 1 yuan / kg, ma o le tau maketi e naʻo le 3 yuan / kg, toetoe lava a oʻo i se faʻamaumauga maualalo. Ae ui i lea, o loʻo faʻatupulaʻia pea le faʻatoʻaga o Ehime i Saina, ma o le nofoaga e totō ai i Sichuan lava ia ua sili atu i le 300000 mu. "Love late moli" ua fa'ateteleina le matua ma le tele o lisi o vaitau o le "Ehime" i le taimi, ma o le a lisiina i le tuai o Ianuari ia Mati i le tausaga a sau, ma le malosi o le tauvaga maketi.


Taimi meli: Ian-10-2022