Alamanuia malosi —O le a le RMB nofoia mo fefa'ataua'iga i tuaoi? O le a le taua o le RMB nofoia o fefaʻatauaiga i luga o tuaoi?

O le a le RMB settlement mo fefa'ataua'iga i tuaoi?

O le fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga RMB e faʻatatau i le faʻamautuina o fefaʻatauaʻiga o tuaoi e pisinisi ua tofia e le setete i luga o le lotofuatiaifo, ma faʻatau pisinisi e mafai ona tuʻuina saʻo atu auaunaga tau le RMB mo fefaʻatauaʻiga i luga o tuaoi i pisinisi i totonu o le faiga faʻavae o loʻo faʻatonuina e le. le Faletupe o Tagata Saina.

O loʻo i ai se manaʻoga manino mo le RMB mo le nofoia faʻavaomalo i totonu o tagata nofomau ma tagata e le o ni tagata nofomau. Fefa'ataua'iga mai fafo a Saina ua fai si tele i le fua, i le taimi nei, e le gata i totonu o le atunu'u fa'aulufale mai ma fa'atau atu pisinisi ma le gafatia e filifili le fa'amautu tupe ma le tau gafatia o lo'o i ai le mana'oga malosi mo le RMB mo le nofoia fa'avaomalo, ae fa'apea fo'i tagata fa'atau atu fafo (fa'atau atu i Saina) oe. manaʻo e maua faʻamanuiaga o le RMB talisapaia ma pisinisi mai fafo ma le tele o tupe teufaafaigaluega ma le RMB tupe maua i le Mainland e manaʻomia tele le faʻaaogaina o le RMB mo le faʻasalalauga faavaomalo.

O le a le taua o le RMB nofoia o fefaʻatauaiga i luga o tuaoi?

Lona lua, e fa'amalieina le fa'aleleia atili o le faiga fa'avae o le fesuiaiga o tupe a le RMB. A maeʻa ona faʻaaogaina le RMB mo faʻasalalauga faʻavaomalo i totonu o le itulagi, o le tau o le tupe e sili atu le lautele ma faʻafouina le maualuga o tulaga faʻasino, lea e fesoasoani i le faʻaleleia atili o le faiga o le fesuiaiga o le RMB.

Lona tolu, e fa'amalosia ai le fa'alauteleina o le atina'e tele o faiga fa'ava-o-malo. O le fa'alavelave tau tupe i le seneturi e tasi ua fa'aalia ai vaivaiga i faiga tau tupe fa'avaomalo. O le mea lea, o le faʻalauiloaina o le faʻaogaina o le RMB mo le faʻasalalauga faʻavaomalo ma le faʻaleleia o le tulaga faʻavaomalo o le RMB e faʻamalosia ai le suia malie o le tala-centric faʻavaomalo faiga faʻavaomalo ma taofiofia ona le lelei ma aʻafiaga leaga.

Lona fa, e fa'amalosia ai le fa'alauteleina o le atina'e ma le tatalaina o pisinisi tau tupe a Saina ma fa'aleleia atili le agava'a o Saina e fa'asoa tupe i maketi fa'avaomalo.

Lona lima, e fa'amalosia le fa'avaveina o le fausiaina o le Shanghai International Financial Center. Faatasi ai ma le atinaʻeina o le RMB mo le lautele ma le fua o le nofoia faava o malo, o Shanghai atonu o le a faasolosolo malie ona tupu i totonu o se nofoaga faʻaitulagi RMB kilia, ina ia sili atu ona atoatoa galuega tau tupe a Shanghai, aʻo faʻalauteleina le atinaʻeina o isi galuega tau tupe, ma faʻateleina ai Shanghai i. faasolosolo malie ona faʻavae lona tulaga o se nofoaga autu tau tupe faavaomalo.

 


Taimi meli: Apr-20-2021