Talu ai nei, o le tuʻuina atu o le kalaka ua sili atu nai lo le manaʻoga, ma o le tau i nisi o mea e gaosia ai ua pa'ū i lalo ifo o le tulaga maualalo i le sefulu tausaga.

E tusa ai ma le chinanews.com, i le ono masina talu ai, o tau o kalaka i Saina ua matua pa'ū, ma o tau o le kalaka i nisi o nofoaga e gaosia ai na pa'ū i lalo ifo o le pito maualalo i le sefulu tausaga.
I le fonotaga masani a le au tusitala na faia e le Matagaluega o Faatoaga ma nuu i tua ia Iulai 17, Tang Ke, faatonu o le maketi ma le Economic Information Department a le Matagaluega o faatoaga ma nuu i tua, fai mai e faapea mai le vaaiga o le tau o oloa siiatoa o le kalaka. i le afa muamua o le tausaga, o le paʻu o le tausaga i le tausaga e 55.5%, sili atu i le 20% maualalo nai lo le tau masani i le vaitaimi lava e tasi o le 10 tausaga talu ai nei, ma o le tau o le kalaka i nisi o gaosiga na pa'ū i lalo ifo o le tau maualalo. tulaga i le sefulu tausaga talu ai.
Na faailoa mai e Tang Ke o le agai i lalo o tau o le garlic na amata i le 2017. Talu mai le vaitau fou o le garlic na amata ia Me 2017, o le tau o le maketi ua vave ona paʻu, ona faʻaauau ai lea ona faʻagaoioia le tau o le faʻatauga malulu malulu i se tulaga maualalo. Ina ua maeʻa le lisi o kaliki fou ma vave matua matua i le 2018, o loʻo faʻaauau pea ona pa'ū le tau. I le masina o Iuni, o le tau fa'atausi'i atoa a le atunu'u e 4.23 yuan i le kilokalama, i lalo ifo o le 9.2% masina i lea masina ma le 36.9% i lea tausaga ma lea tausaga.
"O le mafuaaga autu o le tau maualalo o le kalaka ona o le sapalai e sili atu i le manaʻoga." Na taʻua e Tang Ke na aʻafia i le maketi o le garlic bull market i le 2016, o le nofoaga e totō ai kalaka i Saina na faʻaauau pea ona tupu i le 2017 ma le 2018, faʻatasi ai ma le siʻitia o le 20.8% ma le 8.0%. O le nofoaga e totoina ai kaliki na ausia se maualuga fou, aemaise lava i nisi o vaega laiti o gaosiga i totonu o nofoaga autu o gaosiga; O lenei tautotogo, o le maualuga o le vevela i totonu o nofoaga autu e gaosia ai le garlic e maualuga, o le malamalama e masani, o le susu e talafeagai, ma o le fua o le iunite e tumau i se tulaga maualuga; E le gata i lea, o le faʻasili o le garlic i le 2017 na maualuga, ma o le aofaʻi o le teuina o le kalaka malulu i Shandong na faʻateleina i le 2017. Ina ua maeʻa le lisi o garlic fou i lenei tausaga, o loʻo i ai pea le tele o faʻatauga faʻasili, ma le maketi. sa tele sapalai.
I le va'ava'ai atu i le lumana'i, fai mai Tang Ke o le iloiloina o le gaosiga ma le fa'amaumauga o lenei tausaga, o le fa'aitiitia o le tau o le kalaka o le a tele pea i masina a sau. O le a faʻamalosia e le Matagaluega o Faʻatoʻaga ma nuʻu i tua le mataʻituina, lapataiga vave ma le tuʻuina atu o le gaosiga ma le maketiina ma faʻamatalaga tau, ma faʻatulaga lelei le fuafuaga o le gaosiga mo le vaitau fou o le kalaka i lenei tautoulu.


Taimi meli: Nov-23-2021