Faasalalauga tala a Shandong - Dezhou fualaau faisua "faamaumauga o le tuputupu ae"

Dezhou fualaau faisua "faamaumauga o le tuputupu ae"

O pisinisi fualaau faisua ose vaega taua o le tamaoaiga i nuu i tua. E ala i le fetuutuunai ma le sili ona lelei o le fausiaina o le totoina ma le uia o le auala o le lua uili o le atinae lanu meamata ma tutusa le faamamafa i luga o le "tele" ma le "lelei", o le pisinisi fualaau faisua i Dezhou ua faasolosolo malie ona atiina ae ma faalauteleina, fiafia i le talaaga o le "Shandong North vegetable garden ma Beijing Tianjin toga fualaau faisua i saute", ma ua avea ma afi malosi e taʻitaʻia ai le suiga o le malosi fou ma le tuai o faʻatoʻaga.

I le taimi lea, e silia ma le lua tone o Eggplant ma fualaau faisua na auina atu i Hong Kong i aso uma i Lenong organic vegetable base, Leiji Town, Xiajin County, Texas.

O Zhao Lianxiang, o le faauluuluga o le galulue faatasi faapolofesa o le totoina o Lenong i Leiji Town, Xiajin County, fai mai: “mai iinei i le malaevaalele o Jinan Yaoqiang, latou te o atu i Shenzhen mo le subcontracting i le tolu ma le afa itula. Latou te lafo sa'o i Hong Kong. O lona uiga, alu mai iinei i le asō i le supamaketi Hong Kong taeao taeao. ”

O le tausaga nei, e lima nofoaga e totō ai i Dezhou ua maua le agavaa mo le sapalai o Hong Kong. O le "felauaiga o fualaau faisua mai le itu i matu i le itu i Saute" ua avea ma faʻailoga fou o le atinaʻeina o faʻatoʻaga a Dezhou. E mafai ona fa'atau atu i le faitau afe o maila le mamao ma le lelei o le "Dezhou fualaau faisua".

Fai mai Zhao Lianxiang: “E le o iai ni homone, toega o faatoaga ma metala mamafa. E sili atu i le 190 mea taua na faʻataʻitaʻiina. O le itu e faaulufale mai ma auina atu i fafo e tatau ona faila. O se seti atoatoa o le su'esu'eina faiga.”

I se tasi taimi, Texas, e pei o isi aai i matu, sa faalagolago tele i tuga ma kapisi i le laulau 'ai i le taumalulu, ma e le mafai ona 'ai fualaau faisua fou, ae na o le atiina ae o le pisinisi fualaau faisua. Ina ua maeʻa le "tau mai" o greenhouses vevela vevela i Shouguang, na ave e Dezhou le Wanggaopu Town, Pingyuan County o se pailate e faʻamalosia tagata e aʻoaʻo mai le poto masani a Shouguang ma auai i greenhouses mafanafana mafanafana. Ae sa le'i lelei i le taimi muamua.

Na taʻua e Du Changrui, le pule sili o le maketi oloa siiatoa i le Wanggaopu Town, Pingyuan County: “E leʻi totoina e tagata lenei mea. Ae faapefea le teuina o le faitau afe o yuan? E mafai ona e totoina i le taumalulu? E matua malulu e le iloa e tagata. ”

Ina ia faʻamalosia le faʻamalosi, na faia ai e le taulaga a Wang Gaopu se faasologa o togafitiga faʻapitoa, e pei o le tuʻuina atu o fanua e leai se totogi, faʻamaopoopo nonogatupe a le faletupe ma fesoasoani e faʻafesoʻotaʻi tekinolosi. O le tagata o le nu'u o Liu Jinling na avea ma vaega muamua o tagata fa'atosina fatu i Dezhou. O le tausaga na sosoo ai, na avea ai o ia ma se "10000 yuan aiga" i lena taimi. O faʻataʻitaʻiga ola na faʻafuaseʻi ona faʻaosofia le naunau o tagata mo le atinaʻeina o pisinisi fualaau faisua.

Na taʻua e Liu Jinling, o se tagata o le nuu o Duzhuang, Wanggaopu Town, Pingyuan County: “na amata ona togafitia i latou, ae mulimuli ane e leʻi maua ni togafitiga. Sa latou lotomalilie e fesili i le failautusi o le lala o le nuu mo le faaliliuina atu o fanua.”

E le'i umi ae amata le afi o le vao mafanafana i le taumalulu i Dezhou, ma faasolosolo malie ona savali ese mai se auala e lua uili lanu meamata ma le faamamafa tutusa i le "tele" ma le "lelei" i le atinae umi. E ala i le faʻatinoina o le "tasi oloa mo le tasi itumalo" ma le "tasi oloa mo le tasi taulaga", Dezhou ua fausia ai le tele o faʻavae fualaau faisua uiga ma taulaga, faʻataunuʻuina le gaosiga faʻaletausaga ma vaitau e fa o fualaau faisua. I le 2018, o le aofaʻi o faʻatoʻaga fualaau faisua e 3 miliona mu, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le 12 miliona tone. Faatasi ai ma i latou, o le kuata o loʻo faʻatau atu i le maketi o Beijing Tianjin Hebei, ma faʻasolosolo malie le faʻailoga "Dezhou vegetable".

Tian Jingjiang, sui faatonu o le nofoaga autu o faatoaga ma nuu i tua Dezhou, fai mai: "e ala i le galulue faatasi ma nisi o kolisi ma iunivesite, ua tatou faaleleia pea le tulaga o le pulega o le totoina, e aofia ai le mamanu ma le fausiaina o greenhouses, e aofia ai le faalauiloaina o tekinolosi, ma faasolosolo ona fausia. le tulaga o le pulega o gaosiga ma uiga faʻapitonuʻu Dezhou.

I tausaga talu ai nei, ua faoa foi e Dezhou le avanoa mo Beijing e faafaigofie ai ana galuega e le o ni tupe faavae, faʻafeiloaʻi atinaʻe tutotonu e auai i le fausiaina o faʻatoʻaga faʻaonapo nei, ma faʻamalosia malosi le tuʻufaʻatasia o mea faʻapitoa o tekonolosi faʻapitoa e pei o fesoʻotaʻiga manu, vai ma fetilaisa tuʻufaʻatasia, pulea olaola, bumblebee pollination ma soilless faatoaga ma greenhouses la masani totoina e le faitau afe o aiga e ala i le fausiaina o greenhouses faatoaga atamai, Avea ma afi malosi e taitaia le suiga o le malosi kinetic faatoaga fou ma tuai.

Fai mai Tian Jingjiang: “E tatau ona faapea atu o le atamai o faatoaga a Dezhou o loo taulamua i le itumalo atoa ma le atunuu atoa. I le avea ai o le lua afe mu atamai fale gaosi oloa a Linyi ma Lingcheng e avea ma ave taua, e tatau ona avea ma paka sili ona telē ma maualuga le atamai o Faatoaga Faatoaga i totonu o le atunuu.


Taimi meli: Aukuso-16-2021