O le vaega muamua o cranberries i totonu o le atunuʻu ua faasolosolo malie lava ona ulufale i le taimi maualuga o le gaosiga, ma o le tau o fualaau aina fou e oʻo atu i le 150 yuan / kg.

Talu mai le seleselega muamua o le seleselega i le 2019, o le Sami Ulaula e totoina ai Cranberry i Fuyuan ua faʻafeiloaʻi ai se seleselega tele mo le tolu tausaga sosoo. Faatasi ai ma le 4200 mu o cranberries i le pito i lalo, e na o le 1500 mu o cranberries ua ulu atu i le vaitaimi maualuga, ma o le 2700 Mu o totoe e leʻi amata ona fua mai.
Na amata ona fua mai le Cranberry ina ua uma ona toto mo le 3 tausaga ma ausia le maualuga o fua i le 5 tausaga. Ole taimi nei ole fua ile mu e 2.5-3 tone, ma o le lelei ma le gaosiga e sili atu ma sili atu i lea tausaga ma lea tausaga. O le taimi e tautau ma tauina ai fua o le kulini e amata mai ia Setema i le ogatotonu ma le faaiuga o Oketopa i tausaga uma. Ona o le fa'atekonolosi fa'asao fa'asao ma lona fa'asao fa'anatura ma tumau, o le taimi e tofo ai le kulini e mafai ona tumau se'ia o'o i le isi tautotogo. O oloa cranberry o le faavae o loʻo faʻatau lelei i le tele o nofoaga i le atunuʻu ma tuʻuina atu supamaketi tetele. E ui ina tofo oona le Cranberry, ae o lo'o fiafia pea le maketi ona e talitonu tagata fa'atau e maualuga lona tau. I le taimi nei, o le tau maketi o fualaau 'aina fou e 150 yuan / kg.
O fua o le Cranberry e masani lava ona seleseleina i le tulaga o le "seleni vai". A lata i le vaitau o le seleselega, o le a tuiina e le au faifaatoʻaga fualaau aina le vai i totonu o le fanua vine e faʻafefe atoa ai laau i lalo o le vai. Na feoa'i masini tau faatoaga vai i totonu o fanua, ma pa'u'u ifo ai vine mai le vine ma faaopeopea i le vai, ma fai ai vaega o le Sami Ulaula. O le 4200 Mu Cranberry i totonu o le Sami Ulaula e totōina le faavae na vaevaeina i 130 vaega eseese i le taimi o le vave luluina, ma o vaega taʻitasi ua faʻapipiʻiina ma se seti o le faʻaogaina o vai. Ole masini fa'ato'aga e aoina ai cranberries ile fua ole 50-60 mu ile aso. A maeʻa le seleselega, e suʻe le vai e aloese ai mai le faatofuina o vine mo se taimi umi i le vai.karoti
Cranberry e mauoa i vitamini. E masani ona fai i le sua o le kulini ma keke keke. O ona nofoaga gaosi e tele lava i le Iunaite Setete, Kanata ma Chile. I tausaga talu ai nei, ua televave le fa'aaogaina o Cranberry i totonu o le atunu'u ma ua avea ma fa'aulufaleina lona lua o cranberry i le Iunaite Setete. O le maketi a Saina o loʻo pulea e le cranberries mamago mai fafo. Mai le 2012 i le 2017, o le taumafaina o cranberries i le maketi Saina na siitia i le 728%, ma o le faʻatauga o cranberries mamago na faʻateleina i le 1000%. I le 2018, na faʻatau ai e Saina le $ 55 miliona le tau o cranberries mamago, ma avea ma tagata faʻatau tele o vine mamago i le Iunaite Setete. Ae ui i lea, talu mai le taua o fefaʻatauaʻiga a Sino US, ua faʻaititia tele le faʻaulufaleina mai e Saina o cranberries i lea tausaga ma lea tausaga.carrots.
I tausaga talu ai nei, ua faʻaleleia atili le faʻalauiloaina o cranberry i le maketi a Saina i se tulaga patino. E tusa ai ma le lipoti o suʻesuʻega na tuʻuina mai e Nielsen ia Ianuari 2021, o le maualuga o le mafaufau o le cranberry i Saina na faʻatumauina le maualuga ma ausia le 71%. Talu ai ona o le cranberries e mauoa i mea aoga e pei o proanthocyanidins, o oloa faʻatatau e faʻaalia ai se faʻatauga vevela. I le taimi nei, o le toe faʻatauina o le kulini na faʻatupulaia tele, ma 77% o tagata na tali mai na latou faʻatauina oloa cranberry e silia ma le 4 taimi i le tausaga talu ai.
Na ulufale le Cranberry i le maketi a Saina i le 2004. I le taimi nei, o le tele o tagata faʻatau o loʻo taulaʻi pea i fualaau mamago ma faʻasaoina fualaau aina, ae o le avanoa o mafaufauga o oloa cranberry e sili atu nai lo lena. O le avea o le maketi i Amerika i Matu e fai ma fa'amatalaga, o fuala'au mamago e na'o se vaega itiiti o oloa gaosi oloa gaosi, 80% o lo'o fa'aaogaina i le sua suamalie, ma le 5% - 10% o maketi fualaau aina fou. Peita'i, i le maketi a Saina, o lo'o taula'i pea ituaiga Cranberry e pei o le oceanspray, Graceland fruit, Seeberger ma le U100 i le gaosiga ma le fa'atauina atu o fuala'au fa'asao ma fuala'au mamago. I le lua tausaga talu ai, o le lelei ma le fua mai o cranberries i totonu o le atunuʻu ua matua faʻaleleia, ma ua faasolosolo malie ona aliali mai cranberries fou. I le 2020, na tu'u ai e Costco fualaau 'aina fou o le Cranberry ua toto i totonu o Saina i luga o fata i ana faleoloa i Shanghai. Na ta‘ua e le tagata o lo o pulea e faapea, o fualaau ‘aina fou ua avea ma oloa e sili ona faatau atu ma sa sailia e tagata faatau.karoti.


Taimi meli: Tes-20-2021