O le Yantian Port e 11000 numera fa'aagaga, ma e ono kamupani fa'atau oloa ua taofia le ulufale atu i le uafu.

I le masina o Iulai, na siitia ai le 11.5% o oloa faaulufale mai ma auina atu i fafo i Saina i le vaitaimi lava lea e tasi i le tausaga na tea nei, ma sa faaauau pea le atinaeina o fefaatauaiga i fafo. Peita'i, o pisinisi tau fefa'ataua'iga i fafo a Saina sa i lalo o le mamafa tele o felauaiga ona o le si'itia o tau o uta ma le tulaga faigata o le pusa e tasi.
Ua lipotia mai o le taeao o Aukuso 21, na leiloa le numera faʻaagaga o le 11000 uta mamafa containers i Yantian Port. O le tele o avetaavale uta na fai mai na latou mauaina ua faoa le numera o le reservation aʻo leʻi tatalaina le AAP e ulufale ai i le faiga faʻaagaga.
Na maua e le siama Hugo o Aukuso 21st, na tuʻuina atu ai e le Yantian international se faʻaaliga e ala i le tala aloaia. Amata mai i le aso 8 i le aso 22 o Aokuso, na faʻaleleia ma tausia ai le faiga o le faʻasalalauga a le APP o le Yantian international entry booking system, ma faʻamalolo le tofiga.
↓ Korea e-commerce maketi Nuggets password ↓
Ina ua maeʻa le mea na tupu, na faia e le aufaigaluega a le faalapotopotoga faavaomalo a Yantian se suʻesuʻega faʻatau ma iloa ai o nisi o kamupani faʻatautaia o loʻo faʻatau faʻatau numera. O loʻo malamalama o le tele o nei kamupani faʻatau oloa o loʻo lesitala i totonu o le 5km o Yantian Port Wharf, ma o le toʻatele oi latou o loʻo galulue i pisinisi "kapeneta fale teu oloa", o lona uiga, e ala i le galulue faʻatasi ma le uafu, latou te felauaiga kapeneta mamafa i totonu o le taulaga ma faʻamaeʻa le fefa'ataua'iga.
Ae o le mafua’aga na mafua ai ona oso le numera tele, na ta’ua e ni isi o ave ta’avale Trailer, ona o le latalata ane o le kamupani, e le mafai ai ona tele se tupe e pei o le ave ta’avale e toso kapoti mamafa mo se taimi umi. Mo i latou, e mafai ona latou maua tupe i le savali.
I le taimi nei, ua taofia e le Yantian International le ulufale mai o le kamupani taavale toso o loʻo aʻafia i le numera.
O le le mafai ona ulufale i le uafu o se faʻalavelave tele foi mo kamupani faʻatau. E mafai e ave ta’avale la’u pasese ona oomi na’o container mamafa i luga o le ta’avale pe tu’u i totonu o le lotoa, e le gata e maua mai ai le tau fa’aopoopo e pei o le totogi o le teuina o ta’avale ma le tau e teu ai, ae o le tele fo’i o fa’afitauli e pei o le faigata o le teuina o container ma le pisi i le uafu.
I le tausaga ua tuanaʻi, o loʻo faʻaauau pea le tuʻuina atu ma le manaʻoga i le vaʻaiga faavaomalo. Talu ai nei, o faʻafitauli o le gafatia o pusa ma le fua o uta o loʻo ogaoga pea. Ua lipotia mai e le malo i le lotoifale e faigata ona tusi avanoa ma uta maualuga, ma ua matua faateleina le tau o galuega a pisinisi i fafo.


Taimi meli: Aukuso-25-2021